mandag 16. februar 2009

THAILAND - Bangkok

ah saa herlig by. vi kom hit i gaar morges klokken atte paa morgenen, da var ikke check in paa hotellet foer klokken et, saa vi matte slaa i hjel litt tid, da dro vi pa seven eleven og kjoepte frokost og tok taxi til en park. i parken var det mange som stod i forskjellige grupper og trente og oevde paa aa fekte med sverd og forskjellige oevelser. mange jogget ogsaa. vi sovnet paa gresset. da vi vaaknet igjen var det store shoppesenteret siam aapnet, saa vi dro innom der. og det var helt sinnsykt. fem etasjer, hver etasje er vel paa storrelse med soerlandssenteret ellerno. zara mango og masse goeye butikker. vi trengte en dusj, saa vi dro tilbake til hotellet og dusjet ogsaa dro vi tilbake igjen og kikket paa alt.

i dag har vi vaert i dream world, veldig goey og fargerik park. naa skal vi tilbake til shoppingsenteret og kikke, har fortsatt tre etasjer igjen, ogsa har de bowling og kino og sea world i kjelleren. saa litt aa gjoere i kveld og.

i morgen tenker vi aa ut i baat og se pa forskjellige tempeler og statuer. har bare to hele dager til igjen i bangkok saa blir nok hektiskt! veldig masse aa gjoere. bangkok var deilig aa komme til, mye roligere enn mumbai, trafikken er bedre, ikke saa mye tuting og koe. folkene er ikke saa stirrete, vi kan gli inn i mengden, og de er veldig hyggelige og goeye. vi var innom et marked paa kvelden i gaar og, og da ble vi dradd inn i en salong for a stelle neglene. der var det masse shemales som blottet seg for de som gikk forbi, saa vi ble litt satt ut. men naa er tiden ute, namaste!!

3 kommentarer:

  1. Da tenker jeg at "sex og singelliv jente" har det helt knall... masse butikker, manikyr og shopping...jeg kan lett forestille meg de litt hektiske røde rosene i kinnene deres og de flakkende blikkene deres inne på kjøpesenteret.. Gøy for dere! Ta vare på hverandre fremdeles!
    klem fra mamma

    SvarSlett
  2. hei snuppa. høres ut som dere har der kjempe gøy, og det er kjempe gøy og høre om turen deres. håper det går bra med mette:)
    savner deg sia, og Elisabeth<3

    SvarSlett
  3. åja. Mamma og pappa sier hei og håper dere har det bra:)

    SvarSlett