tirsdag 10. februar 2009

colva beach - soer i goa

naa har vi reist ned soerover, vi kom hit paa soendag, ble litt forsinket siden mette var syk. men saa kom vi frem tilslutt, var halvannen times kjoring. her er stranden hvitere og vannet blaaere. litt roligere ogsa, ikke saa mange selgere og tiggere. vi har bare slappet av paa stranden og vaert ute og spist, kikket rundt litt i den lille byen som er. hotellet her er litt bedre ogsa, paa silver moon, som vi sov paa i anjuna hadde vi fire frosker, en stor kakkerlakk, tusen maur over alt, et par edderkopper og en salamander, men her er alle veggene tette saa vi sover litt bedre. her er det ogsaa basseng, vi betaler 40 kr natta. saa budsjettet ligger godt ann, ser frem til shopping i bangkok! videre til thailand drar vi til soendag. foer det skal vi innom og ha noen dager til i mumbai, siden flyet drar der i fra. vi diskuterer litt om vi skal ditche hua hin, den lille fiskerlandsbyen 3 timer soer for bangkok og heller reise ut paa en av oeyene.

4 kommentarer:

  1. åååå thailand!!!!
    <33333333333333333
    hehe.

    Hvor lenge skal dere være der da ?:)

    KLEM TINEE :))

    SvarSlett
  2. Hei Siamor :)høres ut som en veldig god ide,kom dere ut på øyene!!!!helt fantastisk og sannsynligvisa billigere å bo enn på fastland :)kos dere masse videre heldiggriser!!!!!!klem tante og onkel og selvfølgelig alle ungene.....

    SvarSlett
  3. Jeg regner med at det er slutt på hysteri og besvimelser over edderkoppene på rommet dit framover :-) Du er vel herdet nå... Jeg kan alltids hive inn et par kobraer og en liten padde på rommet ditt til du kommer hjem slik at du minnes India utover resten av året..:-) Du er best i hele verden! Jeg strutter av stolthet! Godt at du er frisk igjen også. God mammaklem. Hils de andre!

    SvarSlett
  4. Åå, er så misunnelig at det ikke er gøy engang !
    Ikke dropp Hua Hin! Kjempe søt by, bra markeder, billigere enn Bangkok og fine strender, gode resturanter osv !
    Dere må legge ut masse bilder så kan jeg drømme at jeg er der jeg og :)
    Glad i dere tuster, kos dere masse og vær litt forsiktige ;)
    <3

    SvarSlett