fredag 20. februar 2009

thailand - hua hin

da var vi i hua hin. etter en tretimers humplete busstur i gaarmorges kom vi endelig frem. hotellrommet vaart er veldig fint, vi har firemannsrom og det er det stoerste til naa. saa det er vi veldig fornoeyde med. stranden her er veldig fin ogsaa, og utroolig masse turister her. men det gjoer ikke noe, vi foeler oss litt trygge da. de siste dagene i bangkok saa fikk vi tatt en times full kroppsmassasje med aromaterapi og pedikyr og manikyr og kristina og hilde klippet seg. saa naa er det bare brunfargen som skal paa plass, men det er utrolig varmt! maten i thailand er ogsaa mye enklere aa ha med aa gjoere, alt foeles mye tryggere og renere. ogsaa er det litt stoerre variasjon. man kan vel egentlig faa tak i det meste her. saa naa har vi fire dager til her og da ser vi bare hvor vi tar turen, da har vi fire dager til i thailand. vi tipper vi drar tilbake til bangkok noen dager foer for vi likte oss veldig godt der. her i hua hin kommer dagene til aa gaa ved at vi er paa stranden og ute og spiser, men i morgen skal vi til ellephant village og ri paa elefanter, det gleder vi oss veldig til! shalom:)

3 kommentarer:

  1. Ååå, jeg er så misunnelig på dere! Hua Hin er kjempe koselig :) Anbefaler dere å spise på restauranten rett ved Hilton hotellet, kjempe god mat der :) Og markedene er konge, eller det som var litt utenfor sentrum (ikke med hilton hotellet) var ganske ekkelt, noe ekle dyr som fløy rundt og ikke så mye kult der..
    Ta masse bilder, og legg ut, så kan jeg drømme meg tilbake dit:)
    Hva heter hotellet deres forresten ?

    SvarSlett
  2. gled dere til elefant ridning,det er en opplevelse!!!!!!!det høres ut ut som ett skikkelig eventyr dere er på!skulle ønske jeg hadde gjort det samme og at jeg var 18igjen!!!!!går det ann tror du???hehehe:)får klare meg på dine opplevelser;)))kjempe klem fra tanta til Kristinamor.

    SvarSlett
  3. Hei, gosj å e misunner dere. Den som var ung igjen; sukk. Jaja, drømme kan vi alle. Ps Skal hilse fra din farfar Kristina. Ha det fint, kos dere vider.hilsen Karin.

    SvarSlett