lørdag 21. februar 2009

fredag 20. februar 2009

thailand - hua hin

da var vi i hua hin. etter en tretimers humplete busstur i gaarmorges kom vi endelig frem. hotellrommet vaart er veldig fint, vi har firemannsrom og det er det stoerste til naa. saa det er vi veldig fornoeyde med. stranden her er veldig fin ogsaa, og utroolig masse turister her. men det gjoer ikke noe, vi foeler oss litt trygge da. de siste dagene i bangkok saa fikk vi tatt en times full kroppsmassasje med aromaterapi og pedikyr og manikyr og kristina og hilde klippet seg. saa naa er det bare brunfargen som skal paa plass, men det er utrolig varmt! maten i thailand er ogsaa mye enklere aa ha med aa gjoere, alt foeles mye tryggere og renere. ogsaa er det litt stoerre variasjon. man kan vel egentlig faa tak i det meste her. saa naa har vi fire dager til her og da ser vi bare hvor vi tar turen, da har vi fire dager til i thailand. vi tipper vi drar tilbake til bangkok noen dager foer for vi likte oss veldig godt der. her i hua hin kommer dagene til aa gaa ved at vi er paa stranden og ute og spiser, men i morgen skal vi til ellephant village og ri paa elefanter, det gleder vi oss veldig til! shalom:)

mandag 16. februar 2009

THAILAND - Bangkok

ah saa herlig by. vi kom hit i gaar morges klokken atte paa morgenen, da var ikke check in paa hotellet foer klokken et, saa vi matte slaa i hjel litt tid, da dro vi pa seven eleven og kjoepte frokost og tok taxi til en park. i parken var det mange som stod i forskjellige grupper og trente og oevde paa aa fekte med sverd og forskjellige oevelser. mange jogget ogsaa. vi sovnet paa gresset. da vi vaaknet igjen var det store shoppesenteret siam aapnet, saa vi dro innom der. og det var helt sinnsykt. fem etasjer, hver etasje er vel paa storrelse med soerlandssenteret ellerno. zara mango og masse goeye butikker. vi trengte en dusj, saa vi dro tilbake til hotellet og dusjet ogsaa dro vi tilbake igjen og kikket paa alt.

i dag har vi vaert i dream world, veldig goey og fargerik park. naa skal vi tilbake til shoppingsenteret og kikke, har fortsatt tre etasjer igjen, ogsa har de bowling og kino og sea world i kjelleren. saa litt aa gjoere i kveld og.

i morgen tenker vi aa ut i baat og se pa forskjellige tempeler og statuer. har bare to hele dager til igjen i bangkok saa blir nok hektiskt! veldig masse aa gjoere. bangkok var deilig aa komme til, mye roligere enn mumbai, trafikken er bedre, ikke saa mye tuting og koe. folkene er ikke saa stirrete, vi kan gli inn i mengden, og de er veldig hyggelige og goeye. vi var innom et marked paa kvelden i gaar og, og da ble vi dradd inn i en salong for a stelle neglene. der var det masse shemales som blottet seg for de som gikk forbi, saa vi ble litt satt ut. men naa er tiden ute, namaste!!

onsdag 11. februar 2009

tirsdag 10. februar 2009

colva beach - soer i goa

naa har vi reist ned soerover, vi kom hit paa soendag, ble litt forsinket siden mette var syk. men saa kom vi frem tilslutt, var halvannen times kjoring. her er stranden hvitere og vannet blaaere. litt roligere ogsa, ikke saa mange selgere og tiggere. vi har bare slappet av paa stranden og vaert ute og spist, kikket rundt litt i den lille byen som er. hotellet her er litt bedre ogsa, paa silver moon, som vi sov paa i anjuna hadde vi fire frosker, en stor kakkerlakk, tusen maur over alt, et par edderkopper og en salamander, men her er alle veggene tette saa vi sover litt bedre. her er det ogsaa basseng, vi betaler 40 kr natta. saa budsjettet ligger godt ann, ser frem til shopping i bangkok! videre til thailand drar vi til soendag. foer det skal vi innom og ha noen dager til i mumbai, siden flyet drar der i fra. vi diskuterer litt om vi skal ditche hua hin, den lille fiskerlandsbyen 3 timer soer for bangkok og heller reise ut paa en av oeyene.

torsdag 5. februar 2009

ps.

paa www.bettebetten.webs.com har vi en til blogg, og der har vi lagt ut litt bilder!!

onsdag 4. februar 2009

GOA INDIA

halooo der, her er det varmt! og betraktelig roligere enn mumbai, som var et stort, goey og skummelt og spennende og fascinerende sirkus. vi befinner oss naa i anjuna, litt nord i goa, her floerer det av narkotika. paa vei ned til stranda blir vi spoert om hasj extasy kokain og alt. paa resturantene sitter folk og bytter paa jointer som ingenting. men det er deilig aa vaere naer vann og ha muligheten til aa kunne bade og sole oss. i dag tok vi baat i ti minutter til nabostranda, baga beach. der var det litt mindre folk. naar man ligger paa stranden saa kommer det selgere av frisk frukt. veldig mange som maser, og det er litt vanskelig, men vi proever aa vaere tydelige paa at vi ikke er interessert, for de er temmelig bestemte. de kan staa ganske lenge og proeve og overbevise oss.

vi har vaert de siste dagene en del sammen med natalie og eirin og erika, jenter fra kristiansand. de reiser i natt, har vaert koselig aa vaere med dem. i gaar var vi ute paa et veldig kult utested, det kostet 100 rupies for aa komme inn, altsaa fjorten kroner, og daa kunne man forsyne seg gratis av drikke hele kvelden. hvis man var gutt matte man betale 1000 rupies. vi tok det likevel ganske rolig, siden vi var ganske slitne etter aa ha ligget i solen hele dagen.

guest houset vi bor paa er helt greit, betaler sann femti kroner natta hver, men paa kjoepet saa har vi til naa hatt tre frosker paa rommet, for paa badet er det ikke noe vindu, saa de hopper inn for aa soeke etter fuktigheten. maria, som er huseieren er veldig hyggelig, og hun kommer med en gang og dreper de med klikklakken sin. etterpaa saa reiv mannen hennes den ene frosken i to med hendene. saa de er nok ganske vandt til det.

paa fredag saa tar vi turen videre soerover for aa utforske mer av goa. vi maa uansett lenger soer naar vi skal ta flyet tilbake til mumbai, saa det passer bra. har ikke helt bestemt oss enna, men boka vi har kjoept om goa funker veldig godt som en hjelpende hand til det meste!

søndag 1. februar 2009

INDIA MUMBAI

johoo:) siste dagen vaar i mumbai. i morgen baerer turen videre til goa, litt lenger soer, og langs kysten, saa der blir det tid til bading og avslapping. skal bli litt deilig aa koble av fra denne utrolig intrykksfulle byen. i gaer var vi paa safari i en national park rundt en times kjoeretur unna. der fikk vi sett snoe tigere og vanlig tigere og daadyr og loever og ville apekatter som gikk fritt rundt over hele parken. vi dro ogsaa opp paa en fjelltopp hvor det var helt fredelig med den beste utsikten, der var det to tusen aar gamle steinhuler, en slags hulelandsby. veldig fascinerende, og vi var de eneste som var med paa touren, for det var egentlig stengt, saa da fikk vi slappet litt av og. senere paa kvelden dro vi paa hotel continental paa marine drive og spiste paa top floor utendoers resturanten dome, med utsikt over hele kysten, det var moerkt saa det var kjempefint med levende lys og live musikk. senere paa kvelden dro vi til leopold igjen og tok noen oel og danset, det var veldig goey. men naa gleder vi oss bare til aa BADE! togturen i morgen starter klokken seks paa morgenen, og tar rundt femten timer, men det blir veldig spennende, mye aa se langs veien. hver taxitur er en opplevelse, saa vi ser frem til togturen ogsaa! masse bilder har vi tatt, men det er litt problematisk aa faa lagt de inn, for disse dataene er fra 1974 eller no, saa vi er litt redde for at alt skal crashe hvis vi proever oss. men vi er paa jakt etter bedre dataer! skulle oenske alle hjemme var med og saa alt! tenker paa alle!