fredag 30. januar 2009

INDIA MUMBAI

her er det kaos og biler over alt og mennesker over alt og loeshunder og kuer. i gaar var vaar foreste dag, og vi startet med aa spise middag paa leopold. saa gikk vi videre for aa shoppe, og da ble vi stoppet paa gata og spurt om vi ville vaere med i en bollywood film. saa vi hoppet paa en buss med mange andre turister og kjoerte i tre timer til bollywood, stort utendoers studio. vi var sann tyve stk, ble kjent med noen veldig koselige folk. vaar oppgave i filmen var aa sta paa foerste rekke av sann femten hundre indere, vi var oss tyve hvite som skulle vare paa foerste rekke siden det skulle vaere en film fra london. veldig mye venting, men vi fikk middag og betalt 500 rupies vaer. saa det var en opplevelse. vi var ikke hjemme foer sent paa natt, saa i dag er formen litt redusert. men vi har fatt kikket oss mer rundt og sett gateway of india og taj mahal hotel. vi foeler oss veldig som aliens. alle ser paa oss hele tiden. masse tigging og fattighet her. vi har alle holdt oss friske fram til naa, og er veldig forsiktige med hva vi putter i munnen! vi fikk kjoept oss en lonely planet book, saa i morgen har vi funnet ut at vi skal ut og spise paa en kjempefin restuarant paa et tak med utsikt utover havet, siden mette blir 20 aar!!! mandag drar vi videre til goa for aa faa litt sol og avslapping! det er veldig varmt her.

6 kommentarer:

  1. hei
    koselig å høre fra deg,høres ut som dere har det bra,kos deg videre og vær forsiktig:)

    hilsen oss på tveit.

    SvarSlett
  2. ååååååååååååååååååå! dere er heldigst i verden! pass på hverandre og hipp hurra til Mette i morgen, stay online, og husk, nå som dere er filmstjerner må dere passe på hva dere gjør, eller så leser jeg nok om dere på perez hilton.. ;)

    SvarSlett
  3. Det høres ut som dere har god kontroll og koser dere masse! Det er bra. Tenk at jeg skulle få en datter som er filmstjerne... Du er jo best i verden, så jeg skjønner det godt jeg, at du ble oppdaget med en gang du satte foten ned i India:-) Kos dere masse! Dere har jobbet hardt for dette. Jeg er kjempestolt! Hils de andre.Glad i deg!!!! mamma..

    SvarSlett
  4. så utrolig gøy :D:D
    virke som dere koser dere mye:D
    Kos kos Helene

    SvarSlett
  5. har du lagt t noen bilder?..
    for du vet jo jeg.. Finner dem ikke i hvertfall:P haha

    SvarSlett