lørdag 14. mars 2009

NZ

siste dagen i NZ, reiser til LA i kveld. tiden her har virkelig loept! vi har hatt det utrolig goey, folkene her er veldig kule. helgen i coromandel var deilig, fikk badet og sett masse fin natur og fine strender og blitt kjent med sam og brad, som vi leide hus med. grillet paa kvelden og spillte beer pong i garasjen. saa var det tilbake til auckland, hvor vi bestemte oss for aa splitte oss. hilde og elisabeth foelte en stor trang til aa gaa paa en tre dagers vandretur i fjellet nedi taupo for aa se vulkaner, det presset klarte kristina og mette ganske smidigt aa staa imot, saa de reiste heller opp nord til paihia.

mette og kristina snorklet, fisket, kajakket, saa delfiner og meotte masse flotte folk fra hele verden paa the rocket, en overnattsbaat. grillet paa kvelden og hoerte paa fin musikk og ble forelsket i alle guttene som jobbet paa baaten.

elisabeth og hilde fant hell i uhell ved at turen ikke gjennomfoeres pga uvaer, men de hadde det helt sykt goey paa et stort backpakkersted med masse liv.

og naa er vi alle samlet igjen og holder hender hele tiden fordi vi har vaert saa lenge borte fra hverandre. blir litt kronglete naar vi skal inn paa flyet. alle gleder seg til flyturen, for det er saa mange goeye filmer og se. snakkes i LA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar